Bakken en koken is al lange tijd mijn passie, maar pas sinds ik full time werk (zo'n jaartje of 3), is het echt uitgegroeid tot mijn hobby. Na een volle werkweek vind ik het heerlijk mezelf weer op te laden in de keuken, uitgebreid te koken of te experimenteren met bakken. Maar het allerleukste blijft het, als je anderen ziet genieten van dat eten!

 

Vaak wordt er mij gevraagd wat er met al dat eten gebeurd. Om eerlijk te zijn, het meeste wordt door mijn vriend en mij opgegeten, oeps! Gelukkig is het laatste tijd voornamelijk wat puurder en gezonder haha, maar ja, soms eten we een hele taart met zijn tweeën.  In een weekend. Maar wat blijft het leuk om van alles uit te proberen en zoete recepten zo gevoed mogelijk te maken. Er zijn zo ondenkbaar veel mogelijkheden, gezond eten óf zelfs gezond snoepen is zeker niet saai!

 

Oh en natuurlijk zorg ik ook voor genoeg beweging hoor. Met hardlopen en wandelen kan ik mijn hoofd leegmaken, wat in dit drukke leven echt nodig is, en voor de spieropbouw zorg ik er ook voor minimaal 1x per week naar de sportschool te gaan.

 

Uiteindelijk gaat het allemaal om de juiste balans: Zoet&Gevoed.