BLOGS


Sinaasappel amandeltaart

Na lange tijd is hier dan weer een recept. Dit taartje is zo makkelijk, maar zo lekker en bevat ook nog eens geen toegevoegde suikers. De smaak van dit taartje komt van vers sinaasappelsap, sinaasappelrasp en door het gebruik van amandelmeel. Dit taartje wilde ik jullie niet onthouden. 

Lees meer »

Appeltaart en No Waste Appel boter

Een goede stevige appeltaart blijft hier na al die jaren nog altijd favoriet. Daarom maakte ik laatst deze variant, net wat anders dan normaal maar oh zo lekker! De rozijnen zijn bijvoorbeeld geweld in vers geperst sinaasappelsap en zit er sinaasappel zest door de vulling heen. 

Lees meer »

Kokos avocado taartje

Ik heb dit recept in een andere variatie al online staan, Avocado Kokos bars , maar deze wat simpelere versie was zo lekker, dat ik het recept gewoon nog een keer deel! :) 

Lees meer »

Vegan Pruimentaartje

Ik was laatst iets te enthousiast in het kopen van pruimen en moest dus op zoek naar een goede bestemming. Dat het een taartje werd, wist ik meteen. 

Lees meer »

Portobello Burgers

Deze portobello burger met een broodje van bloemkool en amandelmeel is een echte smaakbom. Een goed vegetarisch alternatief voor het standaard broodje hamburger.

Lees meer »