BLOGS


Sinaasappel amandeltaart

Na lange tijd is hier dan weer een recept. Dit taartje is zo makkelijk, maar zo lekker en bevat ook nog eens geen toegevoegde suikers. De smaak van dit taartje komt van vers sinaasappelsap, sinaasappelrasp en door het gebruik van amandelmeel. Dit taartje wilde ik jullie niet onthouden. 

Lees meer »

Appeltaart en No Waste Appel boter

Een goede stevige appeltaart blijft hier na al die jaren nog altijd favoriet. Daarom maakte ik laatst deze variant, net wat anders dan normaal maar oh zo lekker! De rozijnen zijn bijvoorbeeld geweld in vers geperst sinaasappelsap en zit er sinaasappel zest door de vulling heen. 

Lees meer »

Kokos avocado taartje

Ik heb dit recept in een andere variatie al online staan, Avocado Kokos bars , maar deze wat simpelere versie was zo lekker, dat ik het recept gewoon nog een keer deel! :) 

Lees meer »

Vegan Pruimentaartje

Ik was laatst iets te enthousiast in het kopen van pruimen en moest dus op zoek naar een goede bestemming. Dat het een taartje werd, wist ik meteen. 

Lees meer »

Warme rode bieten salade

Zo, na al die lekkere taarten is het weer eens tijd voor een gezond recept.  Deze salade met rode biet uit de oven en geitenkaas is namelijk erg voedzaam en doet het perfect als lunch of lichte maaltijd.

Lees meer »

Rode ui & Venkel quiche

Voor de quiche afgelopen weekend wilde ik eens wat anders proberen qua deeg, iets wat beter bij ons dieet past. Al eens eerder heb ik geëxperimenteerd met pijnboompitten en dat heb ik voor deze quiche ook weer gedaan. 

Lees meer »

Steamed stuffed buns

Afgelopen weekend kwam een gezellig groep vrienden bij ons eten. Samen met een vriendin, hadden we allerlei hapjes klaargemaakt. Waaronder dus deze gestoomde broodjes.

Lees meer »

Kip pruimen stoof

Voor de Swiepswoepswap van September, kreeg ik Hussemusse toegedeeld. Eerste keer dat ik met de SwiepSwoepSwap meedoe en toevallig meteen een account uit bijna dezelfde woonplaats haha! Leuke manier ook om nieuwe accounts te ontdekken. =)

Lees meer »