BLOGS


Basis recept Cupcakes

Er is bijna niks leukers dan een tafel vol met vrolijke cupcakes. Het is de topping die een cupcake aantrekkelijk maakt, maar het valt of staat uiteindelijk met het cakeje zelf. 

Lees meer »

Energie Bars

Na al die taarten, is het wel weer eens tijd voor een wat gezonder recept. Mijn vriend zeurt al best lang om deze repen, maar omdat dit eigenlijk iets is waar normaal (hazel)noten in gaan, heb ik het steeds uitgesteld.

Lees meer »

Vegan Cinnamon Rolls

Zijn jullie ook zo gek op Cinnamon Rolls?! Ik vind ze echt heerlijk en perfect voor zondags ontbijt of een brunch. Maar ze dienen ook goed als tussendoortje.

Lees meer »

Funfetti cake

Deze funfetti cake is bij uitstek een van mijn favoriete taarten voor een verjaardag! De basis is een simpele vanille cake, afgewerkt met roomkaas botercreme. Door de creme een kleurtje te geven en de bovenkant naar wens te decoreren, kan je met deze taart allerlei kanten op.

Lees meer »

Kip Pesto Quiche

De vierde quiche die ik maakte voor ons familieweekend in Augustus, was deze Kip Pesto Quiche.  Een smaak combinatie die meestal wel bij iedereen in de smaak valt. 

Lees meer »

Zalm quiche met venkel en broccoli

Quiches zijn echt ideaal als je snel, lekker en makkelijk iets wilt maken voor een grote groep. Zo maakte ik laatst 4 quiches voor ons familieweekend van dit jaar. De enige uitdaging was om deze quiches een hele dag gekoeld te houden in de auto tijdens de heenreis, welke precies in de hittegolf van dit jaar was.. Maar gelukkig allemaal goed gekomen!

Lees meer »

Mexicaanse ovenschotel

Cravings naar een goede nacho schotel maar probeer je eigenlijk gezond te eten? Dan is dit de perfecte uitkomst! Een heerlijke gooey schotel, die smaakt naar een goede slechte nacho schotel, maar eigenlijk volgeladen is met goede dingen zoals zoete aardappelen, bonen en avocado's.

Lees meer »