BLOGS


Fruit cake

Deze stapeltaarten zijn echt mijn favoriet! Super simpel, maar een oogverblindend resultaat!

Lees meer »

Frambozen cheesecake

Een goede cheesecake heeft weinig extra's nodig om perfect te zijn. Dit is er precies zo eentje, simpele cheesecake basis, maar door het toevoegen van (eigengemaakte) frambozen jam door het beslag, wordt het toch een echt feestje!

Lees meer »

Mokka panna cotta

Van het kijken van Master Chef AU, kreeg ik zin in panna cotta. Bijna elke aflevering komt er daar wel een voorbij, dus toen wij laatst een Italiaans avondje hadden, kon Panna Cotta daar niet bij ontbreken. 

Lees meer »

Stroopwafel cake

Toen ik vorige week taarten mee naar het werk nam voor een workshop, kreeg ik het geniale idee (al zeg ik het zelf ;)) om een stroopwafel taart te maken op basis van de Funfetti cake. En jeetje, wat was die goed gelukt.

Lees meer »

Kip Pesto Quiche

De vierde quiche die ik maakte voor ons familieweekend in Augustus, was deze Kip Pesto Quiche.  Een smaak combinatie die meestal wel bij iedereen in de smaak valt. 

Lees meer »

Zalm quiche met venkel en broccoli

Quiches zijn echt ideaal als je snel, lekker en makkelijk iets wilt maken voor een grote groep. Zo maakte ik laatst 4 quiches voor ons familieweekend van dit jaar. De enige uitdaging was om deze quiches een hele dag gekoeld te houden in de auto tijdens de heenreis, welke precies in de hittegolf van dit jaar was.. Maar gelukkig allemaal goed gekomen!

Lees meer »

Mexicaanse ovenschotel

Cravings naar een goede nacho schotel maar probeer je eigenlijk gezond te eten? Dan is dit de perfecte uitkomst! Een heerlijke gooey schotel, die smaakt naar een goede slechte nacho schotel, maar eigenlijk volgeladen is met goede dingen zoals zoete aardappelen, bonen en avocado's.

Lees meer »