BLOGS


Healthier brownie

Voor de Swiepswoepswap van de maand September, werd ik gekoppeld aan de blog van Romy, van Kook Room. Een prachtige blog met lekker veel bak recepten. Daar zag ik onder andere ook een recept voor een 'Healthy Nutella Brownie'. 

Lees meer »

Zoete kokosbroodjes (Vegan)

Laatst zag ik ergens een Vegan kokosbrood voorbij komen. En dan bedoel ik niet het kokosbrood wat hier in de supermarkt als brood beleg verkocht wordt haha maar echt een loaf.

Lees meer »

Kersen Vlierbloesem Vlaai

Vroeger hield ik eigenlijk helemaal niet van kersen, maar een paar weken terug zag ik een mooie bak staan en wilde het toch weer eens proberen. Dat beviel me eigenlijk wel! :)

Lees meer »

Rabarber Pistache taart

Deze rabarber pistache taart met rozenwater en granaatappelpitjes is een perfecte taart voor een thuisvakantie gevoel. De combinatie van pistache met rozenwater doet je denken aan het Midden-Oosten. Maar, de combinatie met de oer-Hollandse rabarber maakt deze taart echt helemaal compleet.

Lees meer »

Apple Pie Buns

Het is even geleden dat ik een recept geplaatst heb, maar na de vakantie (een geweldige rondreis door Costa Rica!) kwam het er steeds maar niet van. Maar, nadat ik vorige week deze overheerlijke Apple Pie buns maakte, wist ik dat het tijd was weer een recept te plaatsen.

Lees meer »

Kip Pesto Quiche

De vierde quiche die ik maakte voor ons familieweekend in Augustus, was deze Kip Pesto Quiche.  Een smaak combinatie die meestal wel bij iedereen in de smaak valt. 

Lees meer »

Zalm quiche met venkel en broccoli

Quiches zijn echt ideaal als je snel, lekker en makkelijk iets wilt maken voor een grote groep. Zo maakte ik laatst 4 quiches voor ons familieweekend van dit jaar. De enige uitdaging was om deze quiches een hele dag gekoeld te houden in de auto tijdens de heenreis, welke precies in de hittegolf van dit jaar was.. Maar gelukkig allemaal goed gekomen!

Lees meer »

Mexicaanse ovenschotel

Cravings naar een goede nacho schotel maar probeer je eigenlijk gezond te eten? Dan is dit de perfecte uitkomst! Een heerlijke gooey schotel, die smaakt naar een goede slechte nacho schotel, maar eigenlijk volgeladen is met goede dingen zoals zoete aardappelen, bonen en avocado's.

Lees meer »