Welkom!

Gepubliceerd op 31 juli 2019 om 19:47

Welkom!

 

Daar is ie dan, mijn website. :) Spannend? Yes, zeer zeker! Maar ook zó leuk!

Eigenlijk is zoiets helemaal niks voor mij, want veel te veel mensen die een mening zullen hebben. Maar goed, mijn doel is uiteindelijk een eigen catering of restaurant aan huis te hebben. Alleen zolang we hier in dit kleine appartementje wonen, gaat dat nog niet. Dat houdt mij niet tegen elk weekend in dat kleine keukentje te duiken en van alles uit te proberen. Na lang twijfelen, wikken en wegen toch besloten die onzekerheid gewoon overboord te gooien en er voor te gaan.

Dus, het is zover! Gewoon simpel beginnen met deze blog, waar ik voornamelijk recepten zal delen. Af en toe een update over het Longevity dieet of een goede hotspot, en dat alles met een kleine persoonlijke noot.

 

Er staan al een paar recepten op de site en het doel is om wekelijks toch wel 1 of 2 recepten er bij te zetten. Voornamelijk gezonde (zoete) recepten die binnen een lectin vrij dieet passen zullen aan bod komen. Meer daarover in een aparte blog! :) Maar een goede calorierijke taart op zijn tijd zal ook zeker niet ontbreken. De naam is niet voor niks Zoet&Gevoed!

Benieuwd wat dit avontuur me gaat brengen, maar voornamelijk erg veel zin in de uurtjes in de keuken!

 

~Liefs!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.